Elämme jännittävää viikkoa. Näyttää vahvasti siltä, että Demi synnyttää lähipäivinä. Odotamme kovasti Ranen keltaisten pentujen syntymää Indy Lab kenneliin. Demille, Ullalle & Titille tsemppiä tuleviin päiviin!

demi.jpg
Demi, tiineysvuorokausia 57
kuva Ulla Pihlaja

Vietimme Ranen kanssa pääsiäisen Tarun, Nikon, Siljan ja humujen luona Ranta-Toivalassa. Kiitos treeneistä, ruuasta, majoituksesta ja hyvästä seurasta!

Aloitettiin perjantaina Ranen kanssa treenit pitkän talvitauon jälkeen. Jotain pientä on talvella tehty, mutta tavoitteellinen treenaaminen on ollut tauolla. Kyllähän tuo tauko näkyi perjantain treeneissä pillikuuntelussa ja keskittymisessä. Seuraavina treenipäivinä päästiin jo paremmalle tasolle. Nähtävissä on, että Rane on sellainen koira, jonka kanssa tulisi tehdä treeniä kokoajan. Perjantaina treenattiin Päivin, Tuijan ja Tarun kanssa: kiitos teille kaikille mukavasta ja antoisasta treenipäivästä! On hienoa treenata sellaisessa porukassa, jossa voidaan sanoa suoraan ohjaajan virheet, näin päästään eteenpäin ja kehitytään:)

Sunnuntaina tapasimme Erikan ja Anne-Marin. Anne-Marilla on Ranen tyttö, Nomi (V-N Keltakulta). Nomi on rauhallinen passissa ja keskittyy hyvin, vauhtia ja tarkkuutta löytyy, kun pääsee töihin. Mukavalta näytti Anne-Marin ja Nomin yhteistyö.

Nomin markkeeraus: https://youtu.be/2sW5SDA9lkw

12910671_1023624351006546_360356342_n.jp
Pipsa, Nomi ja Rane
kuva Taru Hiltunen