Uudenmaan Noutajakoirayhdistys ja SNJ järjestivät epävirallisen joukkue-WT:n 9.-10.4. Inkoossa. Paikalle oli kokoontunut molempina päivinä suuri joukko innokkaita kevään koekauden aloittajia. Viikonlopun järjestelyt sujuivat oikein hyvin ja vaikka koiria oli paljon, koepäivät saatiin hyvissä ajoin iltapäivällä valmiiksi. Tehtäväsuunnittelu oli mielestäni erittäin onnistunut ja rastit sujuivat jouhevasti.

Lauantain kokeen joukkueet koostuivat kolmesta voittajaluokan koirasta. Sunnuntaina kisattiin mixed classissa, joukkueessa oli yksi alo koira, yksi avo koira ja yksi voi koira. Kippers oli töissä lauantaina rastilla numero 2 ja sunnuntaina starttasimme Ranen kanssa Hämeen hitaiden joukkueessa. Joukkueemme kokoonpano muuttui AVO-koiran osalta ihan viime metreillä, Hämeen hitaat saivat vahvistuksen Uudenmaan ohjuksesta! 

Joukkueeseemme kuuluivat:
Esa & Alfa (Rixman Cannonball) ALO
Joanna & Sansa (Justincase No More Octobussy) AVO
Kippers & Rane (Blackfen Kay) VOI

Joukkueen pisteet olivat 234 pistettä ja kokonaisuudessa sijoittuimme suunnilleen sijoille 6-7. Viimeiselle rastille asti joukkueemme pistesaldo oli hyvinkin tyydyttävä, mutta skarppaus ei kuitenkaan riittänyt loppuun asti ja kaksi nollaa tärähti joukkueellemme päivän viimeiseltä rastilta. Meillä oli mukava, aurinkoinen päivä ja joukkuehenki toimi myöskin hyvin. Kiitos Joanna & Esa!

Joukkue wt:ssa koko joukkue menee yhtäaikaa suorittamaan. Jokaisella rastilla tehtävät tulivat niin, että alo-koira suoritti ensin, sen jälkeen avo-koira ja viimeisenä voi-koira. Olin kohtuullisen tyytyväinen Ranen passikäyttäytymiseen sekä tekemiseen päivän aikana, omassa tekemisessä onkin sitten paljon petrattavaa. Rane suoritti päivän pisteillä: 20,16,16,18,0. 

12983417_10208150730861741_4739361635294
Joanna & Sansa, Kippers & Rane, Esa & Alfa